Välkommen att besöka vår monter på Bomässan i Linköping den 29 september till 1 oktober. Där ställer vi ut vårt fina öppningsbara skorstensskydd men även taksäkerhetsprodukter som vi arbetar med.

Är du redo för några nya uppdateringar i hemmet?

Är det köket som behöver en makeover? Är det dags att byta ut det slitna golvet i vardagsrummet? Tänker du på en ny energisnål och miljövänlig värmepump? Eller är du redo att äntligen ta steget och renovera badrummet?Oavsett om du vill renovera om eller bygga nytt, rekommenderar vi att du tar en sväng till årets Bomässa.

Vi har samlat både lokal och nationell kompetens inom många olika branscher. Kunnig personal som står i en rad, så får du tips, inspiration och bra erbjudanden. Perfekt så kan du komma igång med eller komplettera dina projekt.

Bäst av allt – Bomässan kan ge svar på frågor, ansikte mot ansikte. Det kan också vara så att du hittar lösningar som du har aldrig tänkt på eller hört talas om?

Sist men inte minst, får du allt under ett tak! Avsätt några timmar, vandra runt bland montrarna, se vad som finns på marknaden av nyheter och lösningar för ditt hem – det kan vara inspirationen du behöver för att komma igång!

Vi ses!

 Arena

Campushallen
Johannes Magnus väg
581 83 Linköping

 Öppettider

Fredag 12.00 – 18.00
Lördag 10.00 – 17.00
Söndag 10.00 – 17.00