Idag undrar man om det ens kommer att bli ljust ute…

Bara att gilla läget antar jag, det är ju den tiden på året.

Något som jag gillar när det är kallt och ruggigt ute är att vara inne och elda i kaminen. Det blir så mysigt och varmt på alla sätt och vis! Går även bra att elda med ett skorstensskydd på plats. Ibland kan det dock behövas en genomföring och då löser vi det.img_20161022_180223

Vi är inne i vår högsäsong just nu. Många som vill ha våra skorstensskydd när det börjar bli regn i luften. Bra tänkt tycker vi såklart!!

Vi jobbar på så snabbt vi kan. Kan nämna att vi jobbar med detta året om, så det finns inte många väderlekar som hindrar oss från att gå upp på taken. Det är absolut inte för långt fram på säsongen att ringa oss. Välkommen!

Björn började veckan med att göra en inplåtning i Långås, Halland. Jag har skrivit det förut och jag skriver det igen. Den här skorstenen blev som ny och kommer hålla sig torr och fin i många år framöver!

20161024_094050

Det blir en allt större efterfrågan på just inplåtningar, så om detta är något du/ni funderar över hjälper vi er gärna med detta. Finns en hel del inlägg här i bloggen om man kollar i historiken. Det är ju ett förhållandevis enkelt sätt att renovera sin skorsten på.

I de allra flesta fall kompletterar vi ju självklart även med ett av våra fina öppningsbara skorstensskydd!