Hej!

Som vanligt nuförtiden sitter jag här på en fredag och skriver, och som vanligt har veckan gått väldigt fort!

Förra helgen ställde vi ut på Stockholms Trädgårdsmässa i Kista och vi har redan hunnit besöka de flesta adresserna som ville få påhälsning av oss därifrån!

Den här helgen är det mässfritt men nästa helg är vi på´t igen! Då ställer vi ut sista gången för vårsäsongen och Nordiska Trädgårdar i Älvsjö står som värd.

Idag regnar det utanför mitt fönster här på kontoret, men vilket fantastiskt härligt vårväder vi har fått se glimtar av. Precis som jag skrev i föregående inlägg så åkte penséer, påskliljor och lite murgröna ner i jorden under helgen som gick. Trädgårdsmöblerna åkte också fram och söndagskvällen bjöd till och med på en grillpremiär hemma hos oss. Härligt värre!

Förutom Stockholm med omnejd har vi även måttat och monterat på andra platser runt om i vårt land.

Inplåtning med huv i Staffanstorp.

Huv med två stycken genomföringar i Valdemarsvik.

Nästa vecka blir det ner till Skåne och Blekinge igen men även upp till Stockholm såklart i samband med mässan…och allt däremellan. 😉

Något annat jag gärna vill skriva om är att nu under lördagen och söndagen går Pimpel-SM av stapeln i Burträsk utanför Skellefteå. Jag skriver ju mycket om hur underbart det är med våren, men där uppe kan man nog fortfarande kalla det vinter.

En mäkta stolt fru är jag då min äkta hälft tillika VD för det här företaget är uppe och tävlar! Han och tre man till representerar Knallens sportfiskeklubb från Boråstrakten.

Heja, Heja – eller ”Skitfiske” som man säger på fiskespråk!