Vi hjälper dig gärna!

Vi tar hand om Sveriges tak, gör dem säkra och hållbara. Kontakta oss för att få lösningen till dina problem.

Teckningskarta Skorstensspararen

Email: bengt@skorsten.nu
Tel: 0392 - 10 007

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och allt emellan!
Ring eller maila oss så återkommer vi så snart vi har möjlighet.

Vi arbetar mellan 09 - 17 vardagar.


Om Oss

Med produktion i Mullsjö och en täckning i stora delar av Sverige har Skorstensspararen stor kundbas och många nöjda kunder. Du blir inte missnöjd med oss!

Skorstensspararen är företaget för dig när det gäller skorstenar! Skorstensspararen är också namnet på vår mönsterskyddade skorstenshuv. På 90-talet kom det en mängd nya produkter som till exempel effektivare pannor och brännare för att spara olja, värmepumpar och mycket annat. Detta har ofta lett till att skorstenen far illa. Man kan lite förenklat säga att skorstenar inte är anpassade för dagens olika sätt att värma husen på. Förr gjorde det inte så mycket om man eldade för kråkorna, idag försöker man spara på den dyra värmen. Det blir då fukt och kondens som sakta förstör din skorsten. Det är där vi kommer in i bilden. Med olika produkter hjälper vi dig, att både skydda din skorsten och spara energi på bästa sätt. Ibland kan det vara för sent, många fastigheter runt om i landet har skorstenar som är skrämmande dåliga. Detta ofta utan att sotaren har gjort någon anmärkning. Därför gäller det att själv vara observant på sin skorsten.

Teamet

Teamet bakom all produktion som sker hos Skortsensspararen. Det är teamet som får företaget att hålla igång.

Bengt Wulf

VD

Bengt Wulf är grundare och ägare till Skorstensspararen. Bengt arbetar mycket med kunderna och det är Bengt som du har mest kontakt med. Allt för att ha en bra relation mellan företaget och kunden.

Marie Wulf Ekonomi och Administration

Marie Wulf

Ekonomi & Administration

Marie Wulf svarar på frågor och hjälper dig hitta rätt person.

Nyheter