Över 30 000 ex tillverkade sedan 2004

Företaget har sedan sin start arbetat med skorstenar. Vi har löst alla tänkbara problem, utmana oss!

Vi bygger och monterar, allt för hand

Vi arbetar flitigt i lilla Mullsjö men tar oss till större delar av landet för att montera skorstenskydd.

Vi arbetar ständigt för att förbättra skydden.

Eftersom vi tillverkar skydden från plåtskivor kan vi lätt utveckla våra skydd så du får det bästa skyddet. Vi har utvecklat ett stilrent och flexibelt skorstensskydd som du och sotaren kommer älska.

Många Färger

Våra skorstensskydd finns i flera färger och material vilket ger en mängd valmöjligheter för dig. Allt tillverkas för hand och garanterar en perfekt passform.

Risker

Saknar du ett bra skorstensskydd ökar risken för mögelsvamp och mossa i kanalerna, detta kan påverka inomhusklimatet och därmed din hälsa.

Våra Skorstensskydd

Fukt och Skador

Våra skorstensskydd hindrar regn från att krypa sig in i skorstenen och muren. Detta kan leda till sprickor i murstocken och kan leda till större arbeten. Mögel kan uppstå med en för fuktig skorsten.

Enkel Öppningsfunktion

Sotaren älskar våra skorstenskydd då det underlättar deras arbeten enormt när de ska göra rent i skorstenen. Är din skorsten för hög och svåråtkomlig kan vi också rekommendera våra taklösningar som lättar sotaren att arbeta. Läs mer här

Handtillverkad för din skorsten

Vi tillverkar alla våra skorstensskydd på beställning. Du ger oss mått på din skorsten och vi tillverkar skyddet i vår verkstad i Mullsjö så att den passar din skorsten perfekt.

Fågelskydd

Fåglar älskar skorstenar, men villaägarna älskar inte fåglar i skorstenen. Med våra fågelskydd kan du förhindra fåglar från att ha sitt fågelbo i din skorsten. Bygg dock ett separat fågelbo på tomten!

Många färger

Vi erbjuder metaller i många färger. Vi kan garantera en färg som passa just ert hus och er fasad.

Låt oss bygga ditt skydd!

Kontakta oss

Skaffa en kostnadsfri offert!

Det finns två sätt du kan få en offert på. Antingen kommer vi hem till dig, mäter och tar fram en offert. Eller så kan du mäta själv (vi hjälper dig hur du ska mäta), ta några bilder på skorstenen och skicka till oss, sedan skickar vi en offert.

Plåtslageriarbeten

Vi har kunskap och kompetens att utfärda plåtslageriarbeten på skorsten och tak. Möjligheten för andra färger finns naturligtvis också. Ange dina behov eller ta hjälp av vår expertis med hjälp av formuläret nedan.

Kontakta Oss Formulär

Email: bengt@skorsten.nu
Tel: 0392 - 10 007

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och allt emellan! Mer info.
Ring eller maila oss så återkommer vi så snart vi har möjlighet.

Vi arbetar mellan 09 - 17 vardagar.