Ett säkert tak ger gladare arbetare

Arbetare på ditt tak, vare sig skorstensfejaren eller du själv som fastighetsägare, kan arbeta mycket gladare och mer effektivt på ett tak med rätt säkerhet. Vi har fått många samtal från arbetare som berömt vår taksäkerhet.

Risk för inget arbete

Finns inte den nödvändiga säkerheten riskerar du att inget arbete utförs. Anser skorstensfejaren att han inte kan arbeta blir inget gjort.

Brandskyddskontrollen

Denna kontroll sker med ett intervall på 3-5 år. Finns det brister i villan måste detta åtgärdas. Vi känner till de vanligaste problemen och har lösningen du behöver.

Vad är det jag behöver?

Vi har en bred kunskap när det gäller taksäkerhet och anpassar oss för vad ditt tak behöver, vilka brister det har. Vi ger ett förslag och en offert, sedan bestämmer du vad som ska åtgärdas.

Taksäkerhetslösningar

Godkända Produkter

Många produkter som säljs på marknaden är inte typgodkända och kommer därför inte att godkännas av sotaren även om konstruktionen i sig skulle vara säker. Alla våra installationer har de nödvändiga kraven.

Lösningar

Vi erbjuder en rad olika lösningar för att ditt tak ska bli så säkert som möjligt. De vanligaste åtgärden består av takbryggor, takstegar, snörasskydd, glidskydd för stegen, brygga för sotare m.m.. Vi utgår från dina behov och rekommenderar det nödvändiga.

Kostnadsfri Offert

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert innan våra arbeten. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Ditt Ansvar

Som fastighetsägare är det du som är ansvarig att reglerna följs i din fastighet. Skorstensfejarmästaren har befogenhet att sätta nyttjandeförbud om taksäkerheten anses vara för dålig för att sotning och brandskyddskontroll skall kunna utföras.

Brandskyddskontroll

Många villaägare får anmärkningar under brandskyddskontrollen. Dessa måste åtgärdas snabbt. Vi har kompetensen för att lösa dina problem och hjälper dig genom processen.

Kontakta Oss Formulär

Email: bengt@skorsten.nu
Tel: 0392 - 10 007

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och allt emellan! Mer info.
Ring eller maila oss så återkommer vi så snart vi har möjlighet.

Vi arbetar mellan 09 - 17 vardagar.